Uw therapeut

In 2011 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht waarna ik na een wereldreis ben begonnen met werken als oefentherapeut Cesar binnen Fysiotherapiepraktijk Weerdsingel West in Utrecht. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. Sinds 1 september 2015 werk ik daarnaast in mijn eigenpraktijk, Praktijk voor Oefentherapie Cesar Woudenberg.

Naast oefentherapeut Cesar ben ik sinds juni 2014 ZwangerFit docent en sinds december 2017 ook slaaptherapeut. Ik ben lid van de beroepvereniging VvOCM en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. Door het volgen van aanvullende opleidingen en nascholing heb ik mij onder andere gespecialiseerd in 3D scoliose behandeling, duizeligheid en zitproblematiek (op de werkplek).

Naast individuele therapie doe ik werkplekonderzoeken. Ook geef ik groepstrainingen (workshops) op de werkplek zoals buk- en tiltrainingen. Hierin heb ik vooral ervaring in het geven van trainingen in zorginstellingen/verpleeghuizen.

Het uitgangspunt voor mijn manier van werken is positieve gezondheid waarin zelfmanagement centraal staat. Ik leer hoe u zelf uw klachten onder controle kunt krijgen. U leert hoe uw lijf werkt en hoe u deze zo goed mogelijk kunt gebruiken om zo klachten te verminderen en te voorkomen. Ook passen we het geleerde gelijk toe in uw (werk) omgeving.

Ik help u graag verder in het aanpakken en voorkomen van lichamelijke klachten.

Tot ziens!

Sandra van de Pol

Sandrda van de Pol - Therapeut